09 juli 2010

Nya protester!

En hel del insändare och kommentarer har publicerats i HD och i Lokaltidningen där planerna för ett nytt Kallis kritiseras.

Några av kommentarerna:

"Samma kommunledning som vill öppna upp mot havet vid Kallis vill täppa till vid Tivoli, gamla Ångfärjestationen med " Saltkristallerna. Var ligger logiken?"

"BEDRÖVLIGT. HAR NI INTE FÖRÄNDRAT STAN TILL DET SÄMRE SÅ DET RÄCKER "

"Vad är det för dösnack av Peter Danielsson om att ska alla helsingborgare ska känna sig välkomna! Alla är väl välkomna till Kallis idag också. Är man villig att betala inträdet är det ju bara att gå in."

"Kallis, där det nu ligger, har funnits i över 100 år. Det förtjänar ett mer respektfullt hanterande än det vi idag ser hos Peter Danielsson och Ole Andersson"

"Dom anser tydligen att vi ska tränga ihop oss på en träbrygga där vi kommer att ligga som sardiner utan någon som helst möjlighet att förflytta oss utifrån solens läge."

"Nakenbaden besöks inte enbart av föreningens medlemmar utan har alltid kunnat besökas och besöks av alla som så önskar. Stränder finns det gott om i Helsingborg. Tillgången till nakenbad är det sämre med."

0 Comments: