02 januari 2009

Nyårsbad på Kallis


Nyårsdoppet är en tradition för många på Kallis. Hur vädret än är, SKA det badas på nyårsdagen.


Vädret 1 januari 2009 var mycket badvänligt, stilla, solsken och någon minusgrad. Det enda som kunde hindra nyårsbadet, var bryggan. Den är fortfarande under renovering. Enligt tidtabellen ska bygget fortgå under hela januari. Många var säkert besvikna att det inte gick att kliva i som vanligt, men bada ska man. Så det fick bli via de hala stenarna... Bra jobbat!

Styrelsen önskar stammisar, badare, besökare och alla andra en GOD FORTSÄTTNING på det nya året!

1 Comment:

Kvalmit said...

Bad utan brygga.
Det började i somras med en badbassäng på familjebadet som var trasig i flera månader. Parallellt med det har det varit många klagomål på hur driften av kafeterian sköts; dålig service och inte kundvänligt. I september revs bryggan på herrsidan för att ersätta den med en ny. Någon brygga har det inte kommit hittills. Det går alltså inte att bada på ett normalt sätt i havet. Man väljer att gå till Kallis för att också kunna bada i havet, annars finns det varmbadhus med bastu.
Ansvarar inte Kallisbadarnas intresseförening för badet sköts på ett korrekt och kundvänligt sätt? Trotts alla brister har inträdesavgiften varit densamma och någon skylt med upplysning om bristerna har inte funnits på hela tiden. (Dålig kundmottagning och service på kafeterian kan kanske vara kontroversiellt att upplysa om på en skylt vid entrén.) Utöver denna parentes har man ändå tagit betalt för något som man inte har kunnat leverera. Finns det någon vettig förklaring??
Jag måste också tillägga att barnbassängen blev så småningom reparerad och idag drivs kafeterian i ny regi och fungerar ypperligt.